www.allthemusthaves.com

20150503_115840

Hi iedereen,

De laatste tijd kom ik op Instagram steeds meer foto’s tegen van mooie horloges. Ik was erg nieuwsgierig waar je deze horloges kon kopen en ben dus op zoek gegaan naar een webshop die deze horloges (en ook andere sieraden) verkocht…


Na een poosje had ik een perfecte webshop gevonden genaamd www.allthemusthaves.com. Het is een Nederlandse webshop die allemaal leuke sieraden verkoopt voor een erg leuk prijsje! Nadat ik alles had bekeken heb ik mijn bestelling geplaatst…

20150503_115917

Dit is het eerste item. Het in op het eerste gezicht een vrij basic horloge, maar als je van dichtbij kijkt zie je dat er een print op de achterplaat is gegraveerd, dit maakt het horloge net iets specialer waardoor ik hem graag wilde hebben :)!

20150503_120206

Voor de rest heeft het horloge beige tinten en een paar goudkleurige details. De kwaliteit is ook prettig! Toen ik ze binnen kreeg waren de bandjes wel nog een beetje stijfjes, maar toen ik hem eenmaal langer had gedragen werd dat al veel minder.

20150503_120343

Een van de bandjes zit echt aan het horloge vast en het andere bandje is verschuifbaar zo kun je de ‘riem’ van het horloge mooi aan laten sluiten.

Beige bloem €7,50

Helaas kan ik Beige bloem niet meer vinden op de webshop daarom heb ik even de roze variant gelinkt, zodat je het product alsnog kunt bekijken!


20150503_120019

Dit is het laatste maar ik denk ook wel mijn favoriete item. Op het horloge staat de tekst ‘Who cares I’m already late’. Dit had ik nog nooit eerder gezien en vond hem daarom ook nog extra leuk :). Dit horloge heeft net als het vorige horloge basic kleuren. Dit vind ik persoonlijk erg fijn, omdat ik ze zo met werkelijk alles kan combineren! De kwaliteit is ook weer verbluffend goed voor zo’n mooi/ goedkoop horloge!

20150503_120137

Dit horloge is verder zwart met zilveren details.

20150503_120616

Ook dit horloge heeft een schuifbaar bandje en een ‘vast’ bandje waardoor je de ‘riem’ van het horloge mooi kunt aansluiten om jouw arm.

Already late zwart: €10,-


Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden! Neem zeker eens een kijkje in de webshop en als je iets hebt besteld laat het dan zeker even achter bij de reacties!

Veel iefs anoujk

Advertenties
www.allthemusthaves.com

5 gedachtes over “www.allthemusthaves.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s