RAU – Cosmetics

20150218_141400

Hi iedereen,

Ik heb pasgeleden deze crèmepjes ontvangen… Ben je benieuwd?  Lees dan vooral verder…


Over de webshop

RAU Cosmetics is een in Nederland nieuw en innovatief huidverzorgingsmerk, welk ontwikkeld en geproduceerd wordt in Duitsland. Hun missie is hoogwaardige cosmetica te ontwikkelen zonder minerale oliën en parabenen en overwegend zonder siliconenolie, PEG’s en kleurstoffen. Natuurlijk dit alles tegen aantrekkelijke prijzen. Hierdoor zijn de producten van RAU Cosmetics voor iedereen toegankelijk. RAU Cosmetics in Nederland verkrijgbaar. Naast Nederland is dit merk is inmiddels in

  • België
  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Zwitserland
  • Italië
  • Rusland

verkrijgbaar.


Silver cream

20150218_141440

Ik heb deze sample van de Silver cream mogen ontvangen. Hij is vooral bedoeld voor de onzuivere en/of ontstoken huid. RAU Silvercream bevat geen kleurstoffen, parabenen, PEG’s, siliconenolie of minerale oliën.

De ingrediënten Microsilver BG en zink helpen bij een onzuivere huid en acne het beeld van de huid te verbeteren.

Het gebruikte zilver bestaat uit ultra fijne deeltjes van elementair zilver, dat een antimicrobiële werking op de huid kan hebben, en al in kleine concentraties een groot deel aan bacteriën en schimmels kan deactiveren.

Verder helpen de ingrediënten zoals salicylzuur, salviaextract en urea de totale uitstraling te verbeteren. Vooral salicylzuur wordt bij verschillende onzuiverheden en bij de naar acne neigende huid aanbevolen, de huid ziet er na gebruik gladder uit en kan beter ademen.


Gebruik

Bij een onzuivere en ontstoken huid de eerste drie tot vier weken ’s ochtends en          ’s avonds op de gereinigde huid opbrengen, daarna alleen nog naar behoefte of          ’s avonds gebruiken. Bij neurodermitis en acne als dag- en nachtcrème gebruiken, steeds ’s ochtends en ’s avonds op de gereinigde huid opbrengen.


Mijn ervaring

Ik heb deze cream een tijdje uitgetest en ik heb zeker een verschil gemerkt! Mijn huid werd er veel rustiger van en de roodheden werden ook steeds minder. Ik zou dit product zeker aanraden voor mensen onzuivere huid!


Prijzen

Extra smal (2 ml): €1,50

Smal (5 ml): €4,-

Medium (15 ml): €9,95

Large (50 ml): €27,25White tea cream

20150218_141448

Deze sample kwam ook in een handig flesje met een pompje. Dit vind ik persoonlijk erg hygiënisch. Helaas is het een antiaging product, dit heb ik nog niet nodig omdat ik pas vijftien ben, dus daarom heeft mijn moeder hem toch nog speciaal voor jullie getest! De creme is een hele milde, basic crème die mijn (moeders) huid gewoon goed verzorgt. De crème trekt snel in en mijn huid en voelt verder goed aan. Dit komt namelijk door alle fijne producten die hierin verwerkt zijn, zoals Witte thee, aloë vera, panthenol en shea butter en uitgelezen oliën. De crème is verder niet erg bijzonder, hij doet wat hij moet doen maar is verder niet erg speciaal.


Gebruik

‘S ochtends en ’s avonds op het gereinigde gezicht aanbrengen.


Prijzen

Smal (2 ml): €1,50

Medium (5 ml): €4,-

Large (50 ml): €29,95


Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Laat in de reacties achter als jij ervaring hebt met RAU – Cosmetics en wat dan jou favorieten producten van hen zijn!

Veel iefs anoujk

Advertenties
RAU – Cosmetics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s